Mogen wij u iets vragen?


Achtervang.
Voor mensen met ASS is het een stressvolle gebeurtenis als een vertrouwde begeleider plotseling volledig uitvalt. Kenmerkend voor de ZPOké certificering van zelfstandige professionals is de voorwaarde van een achtervang regeling.
Op het moment dat de vanwege het autisme specialisme gevraagde professional door ziekte of erger plotseling handelingsonbekwaam raakt, is de achtervang dan adequaat geregeld?
Die lastige boodschap moet op dat kritieke moment (de professional kan dat niet meer zelf) worden gebracht door iemand die goed weet heeft van wat autisme voor mensen en voor hun omgeving kan betekenen. De professional moet daar vooraf voor zichzelf over hebben nagedacht en iets hebben geregeld.

Waar moet zo'n achtervang regeling aan voldoen?
We maken een korte verkennende vragenlijst over de achtervang regeling. Een vragenlijst die begin 2017 aan de deelnemers van het Kwaliteitsregister wordt aangeboden. In de voorbereiding van deze vragenlijst stellen wij vast een open vraag:
Wat vindt U?
Invalid Input

 
U mag hier uw naam naam en of uw e-mailadres achterlaten, maar het moet niet. Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van het Keurmerk autisme, abonneer u dan op Updates, onze nieuwsbrief.
Volledige naam
Invalid Input

email
Invalid Input